Meiden gezocht voor voetbalelftal

23 november 2001

Het prestigieuze maar gezellige dameselftal van voetbalvereniging Papendrecht is op zoek naar meiden om de damesafdeling te vergroten. De selectie bestaat momenteel uit negentien speelsters, een trainer, leider en een verzorgster. De dames van VV Papendrecht zijn vorig jaar kampioen geworden in de vijfde klasse maar in de vierde klasse pakken de dames ook hun punten mee. Naast het voetballen is er ook veel gezelligheid. Als je altijd al hebt willen voetballen, ben je van harte welkom om geheel vrijblijvend een training bij te wonen. De dames trainen op dinsdag en donderdag van 20.00 tot 21.00 uur op het sportpark 'Slobbengors'. Voor meer informatie kun je bellen met trainer Eimerd van de Griend op (078) 615 82 92.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.