Mooiste voortuinen

22 november 2001

Tijdens de bijeenkomst van Groei en Bloei Alblasserwaard zijn donderdag de prijzen uitgereikt voor de mooiste tuinen van Alblasserdam, Papendrecht en Sliedrecht. Aan de hand van dia's werden een aantal tuinen getoond aan het publiek. De wethouders Van der Ven uit Sliedrecht, Wiertsema uit Alblasserdam en hoofd plantsoenendienst de heer Van Tol uit Papendrecht hebben de prijzen uitgereikt.
De winnende tuin in Alblasserdam is van de familie Schilt aan de Goudsbloemstraat. De mooiste tuin in Papendrecht is van de familie Soeters en ligt aan de Margriethof. In Sliedrecht ligt de mooiste tuin aan de Overlaat van de familie Hagenaar.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.