Bouw woningen Noordkil gestart

21 november 2001

Wethouder De Koning van Volkshuisvesting heeft woensdagmiddag 21 november het officiële startschot gegeven voor de bouw van 102 nieuwe woningen in het plan Noordkil. Noordkil is een onderdeel van het totale bouwplan waarmee tot het jaar 2010 zo'n 1350 woningen worden gebouwd in de Oostpolder. Het plan Noordkil omvat 66 vrije sectorkoopwoningen en 36 sociale koopwoningen. Oplevering van de eerste woningen zal in de eerste helft van 2003 plaatsvinden. In 2010 zullen in de
Oostpolder en het naastgelegen Baanhoek-West in Sliedrecht een kleine 2400 woningen staan.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.