Algemene ledenvergadering VV Papendrecht

16 november 2001
Algemene ledenvergadering VV Papendrecht

In de kantine van het sportpark Slobbengors is vrijdag 16 november een algemene ledenvergadering van de v.v. Papendrecht gehouden. De aftredende bestuursleden Ton Kornet en Han Matena zijn herbenoemd voor een nieuwe periode. Op de plaats van de tussentijds afgetreden Joop van Daele, is Peter Buisman benoemd tot bestuurslid. Buisman zal zich vooral bezig gaan houden met de PR. Voorzitter Ad Matena is afgelopen vrijdag benoemd tot erelid van de vereniging.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.