Bazar en rommelmarkt De Stolpe

06 oktober 2001
Bazar en rommelmarkt De Stolpe

PAPENDRECHT - Woon- en Zorgcentrum De Stolpe aan de Markt is één van de weinige organisaties in Papendrecht die 2 keer per jaar een Bazar met rommelmarkt houden. Zaterdag 6 oktober was er weer zo'n dag en bij deze wil Papendrecht.net ook de ouderen van Papendrecht eens in het zonnetje zetten.

De vele bezoekers konden van 10:00 tot 15:00 uur hun hart ophalen bij de vele boeken, platen en andere spullen van de rommelmarkt. Ook ontbrak de traditionele Rad van Fortuin niet en het envelop-trekken. Een aantal bewoners hadden voor allerlei zelfvervaardige voorwerpen gezorgd, die ter verkoop werden aangeboden.
Hieronder vind u 4 foto's van deze dag om een kleine indruk te geven.

Het rad van fortuin blijft populair

Er valt weer veel te snuffelen op de rommelmarkt.

Om 14:30 konden bezoekers voor Fl. 1,- een plastic zak kopen om deze met zoveel mogelijk spullen als gewenst te vullen.

© fotografie: Hans Huisman

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.