Smulpaapfestival

10 juli 2001
Smulpaapfestival

Zaterdag 7 juli werd de 2e editie van het Silvo Smulpaapfestival georganiseerd. Vanaf 9:00 uur was de Veerweg afgesloten voor al het verkeer en stonden er vele stands van Papendrechtse organisaties. De sponsor van het festival was zelf ook aanwezig met een reuze koekenpan met Chili Con Carne. De verkoopopbrengst van deze lekkernij ging naar het Foster Parents Plan. In het Vondelpark werden er vele Oud-Hollandse spelen gedaan zoals spijkerbroek hangen en zandzak-gevechten op een grote balk.

Van 15:00 tot 23:00 werd in het Vondelpark ook het Pappop-festival georganiseerd met bands zoals Dean and Friends en de BBrothers.

Beachvoetbal in het Vondelpark

De draaimolen voor de allerkleinsten

De reuzepan met Chili Con Carne

Spijkerbroekhangen

Een luchtkussen mag natuurlijk niet ontbreken

Zandzakgevecht

DJ Anthony

© fotografie: Hans Huisman

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.