Staatsloterij Muziekland

07 juli 2001
Staatsloterij Muziekland

Op de Markt werd op vrijdag 6 juli Staatsloterij Muziekland georganiseerd, ook wel bekend van het gelijknamige televisieprogramma van RTL4. Tussen 18:30 en 22.00 uur was het een drukte van jewelste. RTL4 bracht een crew van ruim 100 personen mee en een hoogwerker, 'zwevende camera', laserlampen en rookmachines.

Er werden optredens verzorgd van 2 Brothers on the 4th Floor, Carlo Boszhard, Milk Inc. en K-OTIC. De "PAPENDRECHT -afleveringen" worden uitgezonden door RTL4 op 15 en 22 juli van 21:00 tot 22:00 uur.

  

De presentatie werd verzorgd door     Het optreden van Milk Inc.
Chiel van Praag en Beertje van Beers

Het was zeer druk op de Markt om 19:30 uur

Het optreden van 2 Brothers on the 4th Floor.

De bewoners van de flats aan de Markt kregen ook ineens veel bezoek met zo'n mooi uitzicht natuurlijk!

En na afloop moest er veel wat worden opgeveegd en opgeruimd...

© fotografie: Hans Huisman

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.