Powerpark 2001

09 juni 2001
In het Vondelpark, hoek Veerweg/Rembrandtlaan werd voor jongeren van 12-20 jaar voor de eerste keer Powerpark georganiseerd met optredens van bands, acts en dj's zoals DJ Michel de Heij en Follow That Dream. Ook stonden er stands van verschillende organisaties en werden er sportdemonstraties gehouden door Basketbalvereniging Flush '72, Schaakvereniging Papendrecht/Alblasserdam en Volleybalvereniging Flits.
De organisatie was in uitstekende handen van Jeugdcentrum Interval en de Jeugdraad Papendrecht. Het smaakte zeker naar meer, volgend jaar weer?!

Een lange wachtrij voor het bungeejumpen...want dit moet je toch een keer hebben meegemaakt?

Hier zie je een overzicht op het hele veld, met op de voorgrond de schaakvereniging .

Hier zie je het veld vanaf de linkerkant met aan de linkerzijde de patatkraam.

's Avonds werd het lekker swingen met de band Follow That Dream en DJ Michel de Hey.

Ook de rodeostier trok weer veel bezoekers.

De landmacht heeft ook veel aan haar promotie gedaan met een klimwand als echte publiekstrekker.

Veel organisaties waren vertegenwoordigd, met hier bijvoorbeeld stichting Livingstone die deze zomer een school gaan bouwen in Uganda.Razende Roeland zorgde weer voor veel "misselijkheid" tijdens het draaien.

© fotografie: Hans Huisman

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.