PKC wint vrij eenvoudig van Koog Zaandijk

25 januari 2021

PAPENDRECHT - Op zaterdag 23 januari speelde PKC een uitwedstrijd tegen Koog Zaandijk, de tweede wedstijd van het . PKC begon de wedstrijd slap en stond al snel met 4-1 achter. Na een time-out was de scherpte weer terug en al snel kwam PKC op gelijke hoogte middels een 5-5 tussenstand en later werd het zelfs 5-9 in het voordeel van PKC.

De ruststand was 8-15 en PKC kon de tweede helft gerust tegemoet zien. In de tweede helft ging het verder redelijk gelijk op en 16-23 was uiteindelijk de eindstand.
PKC staat dankzij deze overwinning op de gedeelde eerste plaats in de Korfbal League, samen met LDOKD. Aanstaande zaterdag speelt PKC een thuiswedstrijd tegen hekkensluiter Oost-Arnhem.