Uitstekend weekeinde jeugd DES '72

01 november 2021
Gemengde C jeugd Des’72

PAPENDRECHT - Nadat vorige week alle jeugdteams van DES '72 alle wedstrijden hadden gewonnen, deden ze het dit weekeinde nog een dunnetjes over. De E-jeugd begon geconcentreerd aan hun wedstrijd tegen ETC en hebben dit de gehele wedstrijd volgehouden. Zij wonnen hun wedstrijd met 15-04.

Daarna was het de beurt aan de dames C. Na hun voortreffelijke wedstrijd van vorige week, was het de vraag of zij deze goede lijn konden doorzetten. Die vraag werd snel beantwoord. Onder de goede leiding van de scheidsrechter Milan Kraaijeveld werd de winst in de eerste helft veilig gesteld. Met rust was het 6-2 in het voordeel van DES '72. Daarna ging het moeizamer, maar na hard werken werden toch de punten in Papendrecht gehouden. De eindstand was 8-7 in het voordeel van DES '72.

De heren C hadden het ook lastig tegen EHC. De twee teams waren aan elkaar gewaagd, maar DES '72 kon door goed samenspel  toch een mooie overwinning uit het vuur slepen. Uiteindelijk stond na het laatste fluitsignaal van de scheidsrechter een eindstand van 27-23 in het voordeel van DES '72 op het scorebord.
De dames senioren hadden een lastige uitwedstrijd bij Helius in Hellevoetsluis. Ondanks het grote verschil konden de dames Helius in de eerste helft nog bijbenen. In de tweede helft kwamen de dames te kort en verloren in een sportieve en leuke wedstrijd met 20-13.