Ruime zege Papendrecht Vrouwen 1

08 november 2021

PAPENDRECHT - Op zaterdag 6 november speelde Papendrecht VR1 op het hoofdveld van sportpark Slobbengors tegen Well VR1. De Papendrechtse dames schoten uit de startblokken en stonden binnen de minuut al op voorsprong. Goedele onderschepte de bal op het middenveld en speelde op Petra. Haar schot werd gekeerd door de Well-doelvrouwe maar de rebound was voor Chantal V.: 1-0. In de 9e minuut scoorde ze haar tweede na een lange bal van Petra. Daarna volgde een periode waarin Papendrecht af en toe slordig was met balverlies en tegenstoten van de gasten tot gevolg. Deze konden steeds door de Papendrechtse verdediging worden afgeslagen. Het duurde tot vijf minuten voor rust voordat de 3-0 op het scorebord kwam. Na een opgelegde pass van Chantal V. schoot Jolanda strak en hard binnen.

De tweede helft werd begonnen met Britney en Gabrielle op de plaatsen van Jolanda en Goedele. Tien minuten na rust zorgde een strakke boogbal van de tegenstander voor de 3-1. Kort daarop was de marge weer drie. De bal kwam uit de kluts bij Chantal V. en 4-1. Niet veel later scoorde ze na een pass van Petra opnieuw. Daarna haalde Papendrecht-trainer Van de Griend Petra, Quirine en Noor van het veld. Marleen, Claudia en Ilse S. kwamen binnen de lijnen. In de slotfase voltooide Chantal V. haar hattrick om vervolgens nog een keer te scoren. De eindstand werd zodoende 7-1.