Jeugd DES'72 3e weekend ongeslagen

08 november 2021

PAPENDRECHT - Voor het 3e weekend op rij lukte het alle jeugdteams van DES '72 hun wedstrijden in winst om te zetten. De E-jeugd moest afgelopen zaterdag de spits afbijten. Daar had dit team totaal geen moeite mee. Tegen het altijd sterke Feyenoord werd voortvarend gestart en door sterk samenspel ging men de rust in met een 6-2 voorsprong. Na de rust ging men door met scoren en werd de voorsprong niet meer uit handen gegeven. De wedstrijd werd rustig uitgespeeld en er werd gewonnen met 11-08.
Hierna was het de beurt aan de D-jeugd tegen Saturnus uit Ridderkerk. Ook dit team steekt in een uitstekende vorm, wat resulteerde in een overwinning met 14-7.

De jongens C hadden een thuiswedstrijd tegen Velo-Westlandia. Ook dit was een mooie wedstrijd, De jongens C lieten aan het opgekomen publiek merken dat zij ook dit jaar titelkandidaat zijn. De tegenstander werd overlopen en aan het eind stond een 30-13 eindstand op het scorebord in het voordeel van DES'72.
De heren van DES konden het dit weekend niet bolwerken tegen de Meeuwen. Zij verloren met 14-25.