PKC scoort er op los tegen onmachtig TOP

04 december 2021

PAPENDRECHT - Op zaterdag 4 december speelde PKC een thuiswedstrijd tegen TOP uit Sassenheim.

PKC speelde in de eerste minuten ondermaats, met veel plaatsfouten en onbenutte kansen. Echter, TOP kon niet profiteren van het slappe begin van PKC en daarna kwam de thuisploeg aan de hand van een sterk spelende Zita Schröder een stuk beter in de wedstrijd. Yrsa Ravensbergen debuteerde bij de Sassemers en bekroonde dat debuut met een doelpunt. Voor rust kende TOP een kleine opleving, maar in de slotseconden van de eerste helft zorgde Richard Kunst met een buzzerbeater voor de 15-10 ruststand.

Na rust ging het pas echt lopen bij PKC, een run van acht goals was direct de beslissing in de wedstrijd. Arjen van Houwelingen en Jelmer Jonker hadden beide een groot aandeel in de uiteindelijk ruime zege. De uiteindelijke uitslag was 35-18.