Zware nederlaag voor dames DES '72

13 december 2021 door de redactie

PAPENDRECHT - De dames van DES '72 moesten dit weekeinde thuis aantreden tegen Vires et Celeritas. Zij konden helaas het goede voorbeeld van het Nederlands damesteam niet evenaren. Door het gemis van een aantal basisspelers kon men geen vuist maken tegen het sterke Vires et Celeritas. De dames kwamen er de gehele wedstrijd niet aan te pas en verloren met 24-09.

De jongens C moest aantreden tegen WHC uit Den Haag. Zij speelden de eerste helft vooral tegen zichzelf in plaats van de tegenstander WHC. Halverwege de tweede helft wist DES '72 zich te herpakken en kwam men gelijk. Helaas was dit van korte duur. WHC gaf gas en wist de wedstrijd alsnog te winnen met 17-14.

De D jeugd moest hun wedstrijd spelen in Schiedam tegen Ventura. Er werd sterk begonnen aan de wedstrijd. Met de rust had men nog een voorsprong. Na de pauze was DES '72 minder scherp wat gelijk resulteerde in een achterstand van 4 doelpunten. Door omzettingen in de aanval kwam DES '72 weer terug en werd het een spannende wedstrijd die gelijk opging. Uiteindelijk stond er een 10-10 stand op het scorebord.
De E-jeugd had een spannende wedstrijd in Rotterdam bij Roda '71. Bij de rust stond men met 1 punt achter en gedurende de 2e helft kon men dit niet meer inhalen en werd verloren met 12-9.