Papendrecht door in nacompetitie

13 juni 2022 • 00:07

PAPENDRECHT - Papendrecht speelde op zaterdagmiddag 11 juni op het hoofdveld van het Slobbengors voor de eerste ronde van de nacompetitie tegen Vitesse Delft. De thuisploeg was in de eerste helft duidelijk het betere elftal wat tot een 3-1 voorsprong bij rust leidde. Na een uur spelen maakten de gasten gelijk. Wat volgde was een spannend laatste half uur. In de laatste minuut maakte Papendrecht de beslissende vierde treffer.

Door de 4-2 zege is Papendrecht een ronde verder. De tweede ronde is komende dinsdag, 14 juni. Tegenstander is dan DSO dat het Vlaardingse CION na verlengingen met 4-1 versloeg nadat het na 90 minuten 1-1 stond. Het duel is op sportcomplex Bentwoud in Zoetermeer en start om 20.00 uur.