Papendrecht VR 1 start met doelpuntloos gelijkspel

05 september 2022 • 09:03

PAPENDRECHT - Papendrecht Vr1 begon het nieuwe seizoen met de bekerwedstrijd in en tegen Asperen. Na een goede en scherpe warming-up en het praatje van de trainers volgde de aftrap. Asperen begon sterk en zette goed druk op de verdediging van Papendrecht. Dit resulteerde in een aantal schoten op doel maar Alicia wist deze ballen prima tegen te houden. Daarna ging de wedstrijd redelijk gelijk op met kansen over en weer. Beide teams waren aan elkaar gewaagd. Papendrecht kwam beter in het spel en werd sterker. In de 17e minuut raakte Sanne geblesseerd. Ze werd vervangen door Roos V. Een schot van Shirley werd gepakt door de Asperen-doelvrouwe, een schot van Chantal V. ging naast, een voorzet van Femke kon net niet in het doel gewerkt worden en een voorzet van Chantal V. werd naast gekopt door Petra. De rust werd bereikt met een 0-0 tussenstand.

Na de rust gingen beide teams vol voor de winst. Petra schoot een vrije trap net naast. Een schot van Naomi werd geblokt. Niet veel later kopte Naomi de bal binnen maar vanuit buitenspelpositie. Na bijna een uur spelen kwam Quirine binnen de lijnen voor Michelle. In de slotfase zakte Papendrecht wat in en werd Asperen sterker wat resulteerde in een aantal gevaarlijke kansen voor de thuisploeg. De verdediging van Papendrecht hield echter stand. Zo eindigde de leuke wedstrijd met twee teams die aan elkaar gewaagd waren in een doelpuntloos gelijkspel. Volgende week zaterdag spelen de Papendrechtse dames ook voor de beker. Op het eigen Slobbengors is LRC VR1 om 14.30 uur de tegenstander.