Papendrecht MO15-1 is kampioen

02 november 2022 • 10:51

PAPENDRECHT - Na een week eerder van de medetitelkandidaat gewonnen te hebben, kon Papendrecht MO15-1 op de eerste zaterdag van de herfstvakantie kampioen worden van de eerste fase. Dan moest wel met ruime cijfers gewonnen worden bij Prinsenland MO15-1. De Papendrechtse meiden deden hun best om veel druk te zetten en dat resulteerde in veel voetbal op de helft van de tegenstander en veel doelpunten. De rust werd bereikt met een 0-7 voorsprong dankzij twee treffers van Liza, een benutte strafschop van Fenna en vier doelpunten van Sen inclusief een glaszuivere hattrick. Iedereen was blij met het verloop van de wedstrijd maar wist dat er in de tweede helft nog veel doelpunten bij zouden moeten.

Na rust ging het zelfs nog beter dan ervoor. Goals van Liza (2x), Lois (2x), Amber (2x), Jinthe (2x) en Anna zorgden voor de 0-16 eindcijfers. Een topuitslag natuurlijk maar vervolgens was het bang afwachten wat de concurrent zou doen. Om het wachten wat dragelijker te maken was afgesproken dat gezamenlijk in de kantine van VV Papendrecht te doen. En wat duurt wachten lang... Uiteindelijk was daar de uitslag en ja hoor: met een marge van 5 doelpunten is Papendrecht MO15-1 kampioen geworden! Dit werd gevierd met elkaar en onder het genot van een patatje met snack en een drankje hebben de meiden nog lekker even doorgekletst.