Zwaar bevochten zege Papendrecht VR1

21 november 2022 • 10:06

PAPENDRECHT - Zaterdag 19-november stond voor Vrouwen 1 van VV Papendrecht de thuiswedstrijd tegen MZC’11 VR1 op het programma. De eerste helft verliep rommelig. De gasten maakten gebruik van hun snelle buitenspeelsters wat resulteerde in een 0-2 achterstand met de rust. Na een kleine omzetting in de verdediging begon Papendrecht VR1 met de juiste instelling aan de tweede helft.

Na rust stond er een ogenschijnlijk heel ander Papendrecht op het veld dan ervoor wat al snel resulteerde in een aantal kansen. De rood-zwarten kwamen steeds beter in de wedstrijd met de aansluitingstreffer tot gevolg. Dit was het sein om er nog een schepje bovenop te doen wat zich vertaalde in de verdiende 2-2. Papendrecht bleef aandringen en merkte dat er een overwinning inzat. Na de zoveelste aanval en een foutje van de MZC-keepster werd het 3-2. MZC zette vervolgens alles op alles om nog gelijk te maken maar door goed teamwerk en een enorme inzet wisten de gastvrouwen toch de 3 punten in Papendrecht te houden.