zondag 24 oktober 2021

Alles over Papendrecht

Afscheidsdienst ds. Johan Duijster

29 mei 2021 (door Hans Huisman)

PAPENDRECHT - Ds. Johan Duijster gaat de hervormde Bethlehemkerk aan de Van der Palmstraat verlaten. De afscheidsdienst wordt gehouden op zondag 30 mei om 10:00 uur. Deze dienst kan bekeken worden via de livestream https://pknpapendrecht.nl/debethlehemkerk/.

Johan Duijster heeft een beroep ontvangen en aanvaard van de gemeenten Emmeloord en Marknesse. Hij keert hiermee terug naar de regio waar hij eerder werkzaam was, want vijf jaar geleden verliet hij de gemeente Zwartsluis voor Papendrecht.

Als opvolger van ds. Guus Labooy is Johan Duijster sinds januari 2016 dominee voor de Bethlehemkerk.

Duijster blikt alvast vooruit op de dienst: "Wat een rijkdom aan geloofsgenoten heb ik hier mogen ontmoeten. En wat een zegen van God heb ik mogen ervaren. Niet dankzij mijn werk, maar desondanks. Misschien is dat wel een mooi thema bij de afscheidsdienst: 'desondanks'. Maar ik denk dat het dan toch teveel over mijzelf gaat. Over het 'desondanks' van mezelf en van mijn zijn en mijn werk, dat soms toch echt in gebreke bleef. Dus kom ik uit bij een ander thema: 'Geen pen en inkt'. Soli Deo Gloria, God alleen de eer!"


 

Zie ook:

Deel dit bericht met je vrienden!