dinsdag 7 december 2021

Alles over Papendrecht

Ardjan Boersma kandidaat-Kamerlid voor SGP

13 november 2020

PAPENDRECHT - Papendrechter Ardjan Boersma stort zich in de campagne voor de Tweede Kamerverkiezingen op 17 maart 2021. Hij staat op plek 27 van de kandidatenlijst van de SGP.

Ardjan Boersma reageert op zijn kandidaatstelling: ‘‘Ik ben dankbaar en vereerd. De campagne is begonnen en ik heb er veel zin in! Ik wil me sterk maken voor (jonge) gezinnen. Een betere toegang tot de woningmarkt, een gezinsvriendelijker belastingstelsel en herwaardering van mantelzorg en vrijwilligerswerk zijn keihard nodig. Ook wil ik opkomen voor betere bescherming van ongeboren leven. Juist onder jongeren groeit de kritiek op de Nederlandse abortuspraktijk. Daar wil ik een stem aan geven.’’

Boersma werkt als beleidsmedewerker bij de SGP Tweede Kamerfractie, waar hij zich bezig houdt met zorg, medische ethiek en asielbeleid. Sinds 2018 is hij duo-raadslid in de Papendrechtse gemeenteraad.

Ook de Papendrechtse SGP-fractievoorzitter Arjan Kosten is blij: ‘‘Ik ken Ardjan als betrokken, bevlogen en inhoudelijk sterk. Hij heeft volop ideeën hoe het beter kan. Verder is hij gedreven vanuit onze christelijke normen en waarden om die politiek vorm te geven. Dat merken we in Papendrecht ook. Het verbaast me niets dat dit in Den Haag ook gezien wordt.’’

De 27-jarige Boersma is één van de jongste kandidaten op de SGP-lijst. Andere kandidaten uit de Drechtsteden zijn de Ambachtse wethouder André Flach (plek 4) en het Dordtse raadslid Joost Veldman (plek 18).

 

Lees meer over:

sgp kandidaat-kmerlid
Deel dit bericht met je vrienden!