zondag 28 november 2021

Alles over Papendrecht

Atro Belastingadvies: vergeet niet uw aangifte 2019 alsnog in te dienen

30 oktober 2020 (door de redactie)

PAPENDRECHT - Advertorial

Ad Tromp: "De afgelopen weken heeft de Belastingdienst brieven verzonden aan belastingplichtigen (ook inwoners in Papendrecht) die over 2019 geen aangifte hebben gedaan en mogelijk volgens de gegevens van de Belastingdienst wel geld terug kunnen ontvangen. Er is dus per saldo teveel ingehouden.

Het betreft hier voornamelijk inwoners die geen uitnodiging hebben ontvangen voor het verplicht indienen van de aangifte over 2019.
Atro Fiscaal Advies uit Papendrecht adviseert inwoners altijd te kijken of als je geen aangifte doet toch te kijken en dus uit te rekenen of je geen geld laat liggen. Dit is overigens ook de aanhef van de brief van de Belastingdienst: “Laat geen geld liggen!“
  
Uit de praktijk blijkt, dat velen niet alleen geld laten liggen over 2019 maar dat ook nog kunnen ophalen over 2015 t/m 2018. Dus aangifte doen – ook oude jaren-  kan echt lonen. En de aangifte het jaar 2020 kan dus ook nog steeds als voorlopig worden ingediend.
Komt u er zelf niet uit dan wil Atro deze check wel voor deze belastingplichtigen doen. “Even Atro bellen”, aldus Ad Tromp. Advisering is altijd bij Atro gratis!

Het advieskantoor van Ad Tromp verzorgt ook dit jaar weer voor de lezers van Papendrecht.net een overzicht van alle veranderingen die er in 2021 aankomen. Klik op deze link en u bent weer bijgepraat.

Verdere tips: Gaat uw hypotheek, maar ook verzekeringen na (zorgverzekering, autoverzekering e.d.), verder uw abonnementen als krant, Ziggo en andere providers, ook de energiekosten kunt u drukken. Verander eens en u ziet wat het oplevert. Ad Tromp verzekert, als u deze check jaarlijks doet, het u honderden euro’s scheelt. Mooi meegenomen en dus leuk voor uw portemonnee.
En wilt u duurzaam wonen: kijk naar subsidiemogelijkheden, maar ook naar uw teruggaaf btw op uw zonnepanelen.

Tot slot: Heeft u problemen met de Belastingdienst, schroom niet en neem contact op met een adviseur. Atro heeft hiervoor de expertise in huis. Ook als er meer zaken spelen op financieel gebied. Ook in deze tijd kan een telefoon of mail geen kwaad. En kunt u worden geholpen. Wij kunnen u de weg wijzen of de helpende hand bieden. Laat schulden niet oplopen!
Kortom, doe u voordeel er mee.  En ja, ook de aangifte van het jaar 2020 komt er snel aan.

Ad Tromp, fiscaal adviseur bij Atro Belasting Advies Papendrecht
078-6155724 of 06-40904126
Email: atrobtwadviespapendrecht@gmail.com

Lees meer over:

atro belastingadvies
Deel dit bericht met je vrienden!