zondag 7 maart 2021

Alles over Papendrecht

Atro Fiscaal Advies Papendrecht start een -gratis- fiscale hulplijn

12 februari 2021

PAPENDRECHT - Atro Fiscaal Advies te Papendrecht start vanaf heden een fiscale hulplijn voor -gratis- advies met het telefoonnummer 078-6155724. Speciaal voor ouderen, jongeren en lage inkomens.

Ad Tromp legt uit:"Vanaf 1 maart is het weer aangiftetijd voor de belastingen. In deze tijd en nu ook steeds meer organisaties ( zoals vakbonden ) er mee stoppen, terughoudend etcetera zijn voor hulp bij de jaarlijkse belastingaangifte opent Atro Fiscaal Advies een speciale hulplijn voor deze groepen. Ook voor hen bij lage inkomens, aow met klein pensioen maar ook voor jongeren is het belangrijk om geen geld te laten zitten. Heeft aangifte doen voor mij zin, moet het, welke kosten zijn nog aftrekbaar. Ook voor vragen over huur-en zorgtoeslag kan men terecht. “Meten is weten” zegt Ad Tromp, eigenaar van Atro  en blijft vooral niet met vragen zitten. Ook in deze tijd op afstand is best nog veel mogelijk ook in het contact. Men heeft geen eigen Digid nodig. En een ieder in de regio Drechtsteden is welkom.

Ook als mensen een fiscaal probleem, achterstand bij een aanslag of anderszins hebben, ook bij toeslagen. Moet er een aangifte gedaan gaan worden dan verzorgd dit advieskantoor het ook. Dat kan niet voor niets, helaas, maar men kan dit voor een echt speciaal tarief laten verzorgen voor deze groep van 50 euro. Heeft aangifte doen geen zin, dan is men ook niets verschuldigd!

Voordeel voor deze groep is dat een belastingconsulent er naar gekeken heeft en de aangifte  met gebruik van het beconnummer plaats vindt. Ook belangrijk voor de Belastingdienst om te weten. Kortom het is en blijft laagdrempelig. Dus zit deze groep met vragen of hem men nu opeens meer niemand voor hun vragen of aangifte neem dan contact op met de fiscale hulplijn voor gratis fiscaal advies via 078-61755724. Is dit in gesprek dan kunt u ook een boodschap achter laten op nummer 06- 40 90 41 26.

Deel dit bericht met je vrienden!