zondag 28 november 2021

Alles over Papendrecht

Besluiten Aandeelhoudersvergadering Boskalis aangenomen

1 juli 2020

PAPENDRECHT - Koninklijke Boskalis Westminster N.V. (Boskalis) bericht dat de Algemene Vergadering van Aandeelhouders (de Vergadering) de jaarrekening over 2019 vandaag heeft vastgesteld en decharge heeft verleend voor het gevoerde bestuur en het toezicht daarop.

Alle overige stempunten zijn eveneens aangenomen, waaronder de benoeming van Mevrouw R.V.M. Jones - Bos als lid van de Raad van Commissarissen voor een termijn van vier jaar. Mevrouw Jones - Bos (1952) heeft de Nederlandse nationaliteit en was voorheen werkzaam voor het ministerie van Buitenlandse Zaken en meer in het bijzonder voor de diplomatieke dienst. Laatstelijk bekleedde zij respectievelijk de post van ambassadeur in de Verenigde Staten van Amerika, de positie van Secretaris-Generaal op het ministerie van Buitenlandse Zaken en de post van ambassadeur in Rusland.

De heer Hazewinkel en mevrouw Haaijer waren niet beschikbaar voor herbenoeming en zijn per Vergadering afgetreden als lid van de Raad van Commissarissen.

De Vergadering heeft tevens het remuneratierapport 2019 evenals het remuneratiebeleid voor zowel de Raad van Bestuur als de Raad van Commissarissen goedgekeurd.

Lees meer over:

Boskalis aandeelhouders
Deel dit bericht met je vrienden!