zondag 28 november 2021

Alles over Papendrecht

Bianca Heerema start crowdfundingactie voor De Breiwinkel

4 mei 2021 (door Hans Huisman)

PAPENDRECHT - De Breiwinkel heeft net als vele andere ondernemingen door de crisis een zware klap gehad afgelopen jaar, maar omdat De Breiwinkel een te kleine onderneming is, krijgt eigenaresse Sascha Kroek helaas geen vergoeding van de overheid.

Bianca Heerema, nicht van Sascha, heeft daarom een crowd funding actie opgezet.

Bianca geeft aan:"Lieve mensen, in deze corona tijd is het voor vele ondernemers moeilijk om te overleven.
Mijn lieve tante en haar winkel waar ze alle liefde en energie in stopt krijgt 0 euro tegemoetkoming van de overheid, willen jullie zo lief zijn om haar een beetje te ondersteunen in deze moeilijke tijd."

Sascha is blij met de actie: "Wij willen graag nog heel lang onze passie en creativiteit kunnen blijven delen! Wil je helpen onze winkel overeind te houden, doneer dan alsjeblieft, zodat we nog veel klanten kunnen helpen met hun projecten in de enige handwerkwinkel in Papendrecht."

Het doel staat op € 5000,- en inmiddels is er € 835,- ingezameld.
Doneren kan via https://www.gofundme.com/f/help-de-breiwinkel-in-papendrecht-van-sacha-kroek

Over de Breiwinkel
De Breiwinkel is de enige handwerkwinkel van Papendrecht met een grote collectie wol, katoen en acryl garens. De winkel van ruim 100 m2 is te vinden midden in het centrum van Papendrecht, achter het gemeentehuis, onder Zipp Mode aan de Schooldwarsstraat 104. De Breiwinkel is een plek waar plezier in handwerken voorop staat met een passie voor mooie, duurzame en betaalbare materialen.

Lees meer over:

crowdfunding De Breiwinkel
Deel dit bericht met je vrienden!