maandag 24 januari 2022

Alles over Papendrecht

Boon's supermarkt op Markt van Matena geopend

7 oktober 2020 (door Hans Huisman)

PAPENDRECHT - Op woensdag 7 oktober is de eerste winkel van het nieuwe winkelcentrum Markt van Matena feestelijk geopend: Boon's Markt. Vanwege de coronamaatregelen is de supermarkt zonder feestelijke opening van start gegaan.

Voor de eigenaren van de supermarkt, de familie Boon, is het inmiddels de 13e supermarkt in Nederland. De supermarkt is onderdeel van de Boon Food Group, waarvan het hoofdkantoor in Dordrecht is gevestigd. De MCD supermarkt in de Oostpolder, ook onderdeel van de Boon Food Group, is afgelopen zaterdag gesloten.

Meeuwis Oomen, de bedrijfsleider, is erg blij met de nieuwe supermarkt. Hij vertelt enthousiast: "De slogan van Boon's Markt is 'De lokaalste supermarkt’. We doen namelijk ons best om zoveel mogelijk producten lokaal in te kopen. Verder bieden we ook heel veel verschillende soorten verse maaltijden aan, die in de supermarkt zelf worden bereid."

Meeuwis is ook trots op zijn team van 75 medewerkers, die de afgelopen dagen veel werk hebben verzet.


Boon heeft wekelijks scherpe aanbiedingen, onder de noemer Boon's Actie.

De supermarkt biedt ook een slijterij, stomerijservice, vers bereide maaltijden, vers bereide pizza's, vers geperst sinaasappelsap, gratis versgemalen koffie en gratis WiFi.
Het is ook een oplaadpunt voor een OV-chipkaart en een PostNL servicepunt.
Verder is het ook een inleverpunt voor batterijen, frituurvet/-olie, lege cartridges en spaarlampen.

Zie ook:

Deel dit bericht met je vrienden!