donderdag 27 januari 2022

Alles over Papendrecht

Bouwplannen Veerweg/Vondellaan leveren 13 bezwaren van omwonenden op

11 oktober 2021 (door de redactie)

PAPENDRECHT - Op de hoek van de Veerweg-Vondellaan, waar voorheen garagebedrijf Van Wijngaarden gevestigd was, zijn plannen voor woningbouw. Het betreft de bouw van een appartementengebouw met 89 koopwoningen, verdeeld over twee gebouwen van respectievelijk 7 en 11 lagen met een verbindingsstuk van 3 lagen. De begane grond zal ingericht worden als parkeergarage voor de bewoners.

Afgelopen weken heeft het bestemmingsplan voor deze locatie ter inzage gelegen in het gemeentehuis en konden er zienswijzen worden ingediend. In totaal heeft de gemeente 13 zienswijzen ontvangen. Uit deze zienswijzen blijkt dat er onduidelijkheid is voor omwonenden. Er zijn veel vragen binnengekomen met betrekking tot de bezonning en de privacy, aangezien het nieuwe gebouw een stuk hoger zal zijn dat het  gebouw dat er nu staat.

Op dinsdag 12 oktober organiseert ontwikkelaar BPI Vastgoed B.V. samen met de gemeente een inloopavond op het gemeentehuis. Tussen 19.00 en 21.00 uur kan iedereen die meer wilt weten over de plannen binnen lopen en vragen stellen aan het projectteam.

Zie ook:

Lees meer over:

vondellaan veerweg
Deel dit bericht met je vrienden!