vrijdag 3 december 2021

Alles over Papendrecht

Burgemeester Moerkerke en Kees Vuijk Noorland

Burgemeester Moerkerke verrast met bijzonder afscheidskado

3 juni 2021 (door Hans Huisman)

PAPENDRECHT - Vandaag, donderdag 3 juni, is de laatste officiële werkdag van Aart-Jan Moerkerke als burgemeester van Papendrecht.

Vanmorgen nam hij afscheid van zijn collega ambtenaren in het gemeentehuis. Ook waren er een aantal inwoners die een speciale verrassing voor hem hadden meegenomen.

Zo waren er de Papendrechtse tweelingzussen Gerda en Nel Pullen, die Aart-Jan net na zijn installatie had leren kennen tijdens zijn 'Straatje Om', toen hij met een doos gebak langs allerlei Papendrechtse organisaties en inwoners thuis langs ging.

Kees Vuijk Noorland, een goede vriend van Gerda en Nel, had een bijzonder kado gemaakt, waar hij ruim een week mee bezig is geweest. Op de foto is te zien dat het de Moerdijkbrug voorstelt, waar Aart-Jan Moerkerke met zijn motor overheen rijdt in de richting van Moerdijk. Een knap staaltje metaalbewerking!

Aart-Jan Moerkerke was zeer onder de indruk en beloofde direct dat deze prachtige creatie een mooie plek zal krijgen in zijn nieuwe werkkamer.

Vanavond neemt Aart-Jan Moerkerke afscheid van de gemeenteraad, aan het eind van de gemeenteraadsvergadering in theater De Willem.

Lees meer over:

burgemeester moerkerke
Deel dit bericht met je vrienden!