zondag 28 november 2021

Alles over Papendrecht

Christina en Dennis van de Griend vieren 25-jarig huwelijk ‘terug in de tijd’

10 mei 2021 (door Hans Huisman)

PAPENDRECHT - De Papendrechters Christina en Dennis van de Griend zijn vandaag, maandag 10 mei 2021, 25 jaar getrouwd. Hun 2 kinderen, Bram en Lotte, hebben het bruidspaar zondag 9 mei verrast met een nachtje "terug in de tijd". Zij hebben voor het gezin een nachtje geboekt in het bruidshuisje van het Kasteel van Rhoon. Op deze plek vond 25 jaar geleden het huwelijksdiner, de fotomomenten en het huwelijksfeest plaats. Zoon Bram was daar als 1-jarige overigens toen ook al bij aanwezig.

Christina en Dennis wisten zondagmiddag nog van niets, alleen dat ze spullen moesten pakken voor een nachtje weg. De verrassing was groot toen bleek dat ze weer op dezelfde plek waren beland als 25 jaar geleden. De kinderen hadden een bruidsboeket geregeld en het weer werkte gelukkig ook mee, dus ze hebben daar een paar leuke "toen en nu"-foto's kunnen maken.

Vanmiddag kwamen ze thuis en stond er een handjevol familie ze als verrassing op te wachten.

Christina en Dennis van de Griend reageren blij: "Het was een verrassing tot en met! Bij thuiskomst door de familie op afstand toegezongen en een glaasje champagne gedronken. Een dag (weekend) om nooooit te vergeten. Wij zijn een dankbaar stel. Alleen maar liefde!!"

Lees meer over:

huwelijksjubileum
Deel dit bericht met je vrienden!