zondag 5 december 2021

Alles over Papendrecht

Corona-proof rommelmarkt Excelsior trekt veel publiek

19 september 2020 (door Hans Huisman)

PAPENDRECHT - Op zaterdag 19 september 2020 werd de jaarlijkse rommelmarkt van Muziekvereniging Excelsior georganiseerd.

Vanwege het 100-jarig jubileum had het een heel feestelijke dag moeten worden, maar vanwege alle coronamaatregelen werd het een sterk aangepaste rommelmarkt.

En het moet gezegd, Excelsior heeft er alles aangedaan om aan de coronamaatregelen te voldoen. Bij de ingang stond de hele dag een lange rij wachtenden, omdat er maar 50 volwassenen tegelijk het terrein op mogen. En eenmaal op het terrein, stond er ook een rij voor het gebouw, want bij de boeken/DVD's mochten maar 15 mensen tegelijk binnen zijn.

Het hele terrein was netjes ingedeeld in looppaden door middel van dranghekken. Op de grond waren pijlen aangebracht en diverse afbeeldingen met het anderhalve meter logo.

Contant afrekenen was mogelijk, maar ook dit gebeurde met anderhalve meter afstand, want er waren bakjes op latten gemonteerd, waar men het geld in kon deponeren.

Ondanks alle maatregelen was het een gezellige activiteit, waar het heerlijke weer ook aan bij droeg. De uiteindelijke opbrengst bedroeg € 3.944,-

Zie ook:

Deel dit bericht met je vrienden!