woensdag 1 december 2021

Alles over Papendrecht

Archieffoto intocht in de haven

Dit jaar geen intocht, maar wel Sinterklaasfeest in de haven

25 oktober 2021 (door de redactie)

PAPENDRECHT - Ieder jaar organiseert Tafelronde 140 Alblasserwaard de Papendrechtse Sinterklaas intocht. De intocht die in de regio toch wel bekend staat als het pareltje onder de intochten zal middels een gewijzigd programma plaatsvinden op zaterdag 13 november.

De editie van 2021 zal onder voorbehoud van het verkrijgen van de definitieve vergunning door gaan indien de organisatie aan alle Corona maatregelen kan blijven voldoen.

Een woordvoerder van de commissie geeft aan: "Dit jaar zijn wij druk met het organiseren van de intocht in de Papendrechtse haven. Vanwege de regelgeving zal er GEEN optocht door Papendrecht zijn. Zoals het er nu naar uit ziet geeft de Sint met zijn pieten een knalfeest in de haven. Dit feest zal langer duren dan de kinderen van Papendrecht gewend zijn van andere jaren.

Let op: de Sintcommissie is verplicht te controleren en handhaven op een Corona toegangsbewijs voor alle aanwezigen vanaf 13 jaar en ouder. De haven zal om deze reden als evenemententerrein worden ingericht.

Lees meer over:

sinterklaas haven intocht
Deel dit bericht met je vrienden!