zondag 28 november 2021

Alles over Papendrecht

Drechtse Stromen start bespaarproject in de wijk Westpolder

18 mei 2021

PAPENDRECHT - Samen met de gemeente Papendrecht wil vrijwilligersnetwerk Drechtse Stromen na de zomervakantie een bespaarproject starten in de Westpolder. Daarvoor zoekt Drechtse Stromen energiecoaches. Zij brengen huisbezoeken en geven concreet advies over de mogelijkheden om energie te besparen, het comfort in huis te verhogen en de energierekening te verlagen.

Energie om mee te helpen?
Binnen stichting Drechtse Stromen zijn al twee Papendrechters actief als energiecoach. Maar zij kunnen het niet alleen. Heeft u er de energie voor om dorpsgenoten te helpen met besparingstips? Meld u dan nu aan als energiecoach bij Drechtse Stromen!

Energiecoaches krijgen van Drechtse Stromen een korte online training en werken samen met andere vrijwilligers in de wijk. Voor de inzet is een vrijwilligersvergoeding beschikbaar. Energiecoaches dragen een steentje bij aan de energietransitie en sluiten aan bij een enthousiast team van vrijwilligers dat zich inzet om de aarde goed over te dragen aan de volgende generaties.

Ook meedoen?
Op www.drechtsestromen.net staat meer informatie over energiebesparing en over energiecoaches. Half juni start een nieuwe training. Aanmelden kan voor 2 juni via de website of via secr@drechtsestromen.net. Dan wordt contact opgenomen voor een kennismakingsgesprek.

Lees meer over:

energie westpolder besparen
Deel dit bericht met je vrienden!