Drechtstreek pakt weer geen punten

28 september 2020

PAPENDRECHT - Ook de tweede wedstrijd van de competitie heeft Drechtstreek nog geen punten opgeleverd. Tegen GJS verloor het onfortuinlijk met 1-0 in een wedstrijd die voor een groot deel gelijk op ging. De ploeg uit Dalem scoorde het enige en dus winnende doelpunt rond de 30ste minuut van de wedstrijd uit een door scheidsrechter Cakir toegekende strafschop, na een overtreding in het strafschopgebied.

Drechtstreek speelde ondanks het ontbreken van een vijftal basisspelers een redelijk goede wedstrijd en het had zeker recht gehad op minimaal een punt. Het kwam echter niet tot scoren en moest zonder punten terug naar Papendrecht. Kort voor rust had Mark Kunst de kans om de gelijkmaker in te schieten, ook door een strafschop, maar die miste.

In de tweede helft slaagden de mannen van coach Paul Koster er wel in om flink wat druk te zetten op zijn tegenstander. Het kwam enkele malen dicht bij het zo verdiende tegendoelpunt  maar het lukt eenvoudigweg niet om te scoren.

Komende zaterdag wacht Drechtstreek de thuiswedstrijd tegen Heukelum, dat altijd een serieuze tegenstander is en dat zaterdag verloor van Wieldrecht. Heukelum heeft na twee wedstrijden 3 punten behaald. Aanvang van die wedstrijd in het Oostpolderpark is 14.30 uur.