maandag 29 november 2021

Alles over Papendrecht

Einde voor kinderkoor Friends en tienerkoor Forever

6 juli 2021 (door Hans Huisman)

PAPENDRECHT - Met pijn in het hart heeft het bestuur van Christelijk kinderkoor Friends en Christelijk tienerkoor Forever moeten besluiten om beide koren op te heffen.

Bestuurslid Lisette van der Stelt legt uit: "Er zijn meerdere redenen dat we moeten stoppen. We zijn al langere tijd op zoek naar nieuwe bestuursleden, maar deze hebben zich helaas niet aangemeld.  Het ledenaantal is in de coronatijd ook sterk afgenomen. We wilden het wel proberen door te laten gaan om te kijken hoe ver we het weer op konden bouwen, maar daar hebben we een voltallig bestuur bij nodig. We willen een ieder die de afgelopen jaren iets aan de koren heeft bijgedragen hartelijk danken voor de mooie tijd die we mochten beleven."

De koren kennen al een lange voorgeschiedenis. Christelijk kinderkoor Friends bestond sinds november 1999 en Christelijk tienerkoor Forever sinds januari 2008.
Tot een paar jaar geleden waren er nog tientallen kinderen enthousiast zanglid. De koren waren niet gelieerd aan 1 bepaalde kerk, maar waren interkerkelijk.
In de afgelopen jaren hebben de beide koren vele mooie concerten in Papendrecht en omgeving mogen geven, waaronder ook jaarlijkse optredens tijdens het Lichtjesfeest. Zie ook de links onderaan dit nieuwsbericht.

Zie ook:

Deel dit bericht met je vrienden!