Monday 20 September 2021

Alles over Papendrecht

Getuigenoproep: aanrijding bromfiets met fietsers aan Westkil

24 november 2020 (door De redactie)

PAPENDRECHT - Op zondag 22 november 2020, omstreeks 20:00 uur, heeft er een aanrijding plaatsgevonden op het fietspad aan de Westkil.

Ter hoogte van de rotonde, nabij korfbalvereniging PKC, fietsten twee jongens over het fietspad. Daar werden zij ingehaald door een bromfiets, met als bestuurder een jongeman en als passagier een meisje.
Bij het inhalen raakte de bestuurder van de bromfiets één van de fietsers, waardoor één van de fietsers ten val kwam en gewond raakte aan zijn been.

De bromfietser stopte vervolgens om te vragen hoe het met de gevallen fietser ging, maar werden er door hem geen gegevens achtergelaten. De bromfietser stapte weer op en reed weg in de richting van de Oostkil.

Na de val kwam er een hardloper voorbij, die zich bekommerde om het slachtoffer. De hardloper droeg een verlichte band om zijn rechter bovenarm en droeg een geel vestje.

De politie wil graag met de bestuurder van de bromfiets en de hardloper in contact komen.
Weet u wie de hardloper of de bestuurder is, neem dan contact op via 0900-8844 en vraag naar de Politie Drechtsteden Buiten. Vermeld hierbij het volgende registratie nummer: 2020383390

Lees meer over:

aanrijding pkc westkil
Deel dit bericht met je vrienden!