maandag 24 januari 2022

Alles over Papendrecht

Gezonde lunch bestellen in Papendrecht op nieuw platform Lunch.nl

20 januari 2021 (door de redactie)

PAPENDRECHT - Advertorial

Nieuw lunch platform zorgt voor een gezonde lunch op kantoor of thuis. De website Lunch.nl is sinds vandaag online en wil ervoor zorgen dat meer bedrijven in de omgeving van Papendrecht een gezonde lunch bestellen voor op kantoor. Het lunch platform biedt naast luxe belegde broodjes, salades en sapjes zelfs ook fruitboxen op het werk aan. Ook consumenten kunnen het gehele assortiment bestellen en laten thuisbezorgen.  

Met deze nieuwe website wil de cateraar een gezonde lunch bezorgen in Papendrecht via Lunch.nl flexibel aanbieden en voor iedereen gemakkelijk, snel en betaalbaar maken. Deze cateraar in Papendrecht is in staat om binnen één uur een dagverse lunch, salade, brunch, high tea, ontbijt of traktatie te leveren.

Gemakkelijk thuis lunch, brunch of high tea bestellen
Steeds meer mensen laten ook thuis lunch bezorgen. De lunch is meer dan een maaltijd alleen. Het is een moment om even te ontspannen en om nieuwe energie op te doen voor de rest van de dag. Na een goede lunch kun je er weer even lekker tegenaan. Dit gemak is zeker handig voor de thuiswerkers in corona tijd of wanneer je thuis iemand op bezoek krijgt en wilt verrassen met een brunch of high tea. 

Voordelen van lunch bezorgen op het werk
Lunch.nl Papendrecht combineert het beste van twee werelden: het gemak van online bestellen én de kwaliteit en service van de lokale cateraar. Het bestellen van een (zakelijke) lunch is meestal een ‘low interest’ activiteit, maar biedt ook kansen. Denk eens aan werknemers op een positieve manier aan je binden en de productiviteit verbeteren door lekker en gezond eten. Ook het belonen van een teamprestatie op het werk kun je op deze manier effectief vormgeven. Door de lokale aanwezigheid is het logistiek mogelijk om binnen één uur verse broodjes en salades te bezorgen.

Lunch ook zakelijk aftrekbaar
De kosten van bevoordeling zijn zakelijk aftrekbaar tot € 227 per werknemer per jaar. Dit biedt voldoende ruimte om eens te kijken hoe je medewerkers wat extra’s zou kunnen bieden. Fruit op het werk valt onder de ‘nihilwaardering’ en heeft dus geen nadelige invloed op de 1,2% vrije ruimte van de totale loonkosten in het kader van de werkkostenregeling.

Regionaal gestart in de omgeving van Papendrecht
De cateraar is nu regionaal gestart in de plaatsen Barendrecht, Dordrecht,  Hendrik-Ido-Ambacht, Papendrecht, Ridderkerk, Sliedrecht en Zwijndrecht. Lunch.nl heeft de ambitie om uiteindelijk een landelijke dekking te realiseren om zo in héél Nederland een gezonde lunch te gaan bezorgen.

Lees meer over:

lunch broodjes
Deel dit bericht met je vrienden!