Sunday 26 September 2021

Alles over Papendrecht

Grand Café Willaerts Papendrecht

Grand Café Willaerts en Il Mercato uitgeroepen tot beste terrassen van de Drechtsteden 2021

9 september 2021 (door De redactie)

PAPENDRECHT - Grand Café Willaerts en Il Mercato staan beide in de Misset Horeca Terras Top 100 van 2021. Dat maakte het horecavakblad Misset Horeca afgelopen maandag bekend in de jaarlijkse Misset Horeca Terras Top 100. Grand Café Willaerts staat bovendien landelijk op de 66e en Il Mercato op de 53e plek van de beste terrassen van Nederland. “Wij zijn ontzettend blij en trots met dit resultaat”, zegt eigenaar Bjorn van Dijl van de Willaerts Group.

De vakjury zei over Il Mercato: “Schoon en verzorgd terras. Echte horecavaklui, dat merken we vanaf minuut één. Service with a smile, zoals het hoort.''

Over Grand Café Willaerts kwam er in het rapport naar voren: “Gedurende het hele bezoek was de bediening op een prettige manier onopvallend aanwezig. Alles aan tafel gebeurt hier zoals uit het boekje. Zo worden glazen wijn aan tafel uitgeschonken in plaats van al gevuld neergezet. En steeds met een glimlach. Dit bedrijf laat een zeer professionele indruk achter. Het is verzorgd en schoon, de entourage is mooi en de medewerkers weten wat ze doen en zijn goed met de gasten bezig."

Over de Misset Horeca Terras Top 100

De Misset Horeca Terras Top 100 is een ranking die jaarlijks via een onafhankelijke, deskundige jury tot stand komt. De Terras Top 100 kent een open inschrijving. Terrassen mogen meedoen mits ze aan vier voorwaarden voldoen: het terras moet minimaal 40 stoelen hebben, vrij toegankelijk zijn (geen entree bv op een pretpark), er moet bediening aan tafel zijn en het terras moet in het terrasseizoen minimaal vijf dagen per week geopend zijn.

Afgelopen maanden zijn alle terrassen twee keer beoordeeld door een vakjury. Tijdens deze bezoeken, die anoniem plaatsvonden, letten juryleden op tientallen aspecten van het terras: van ontvangst en het te woord staan door medewerkers tot aan werkwijze, snelheid, hygiëne en afrekenen. Op basis van de behaalde resultaten is de Top 100 samengesteld.

Meer weten over Grand Café Willaerts, ga naar www.willaerts.nl

Meer weten over Il Mercato, ga naar www.ilmercato.nl

Kijk voor de complete Terras Top 100 ranglijst, provinciewinnaars en informatie rondom de Misset Horeca Terras Top 100 op www.missethoreca.nl.

 

Terras Il Mercato Papendrecht

Zie ook:

Deel dit bericht met je vrienden!