zondag 5 december 2021

Alles over Papendrecht

Gratis proefles JeugdTheaterSchool Papendrecht

24 augustus 2020

PAPENDRECHT - Hou jij van dansen, zingen en acteren? Of wil je dit leren? Kom dan bij de JeugdTheaterSchool Papendrecht! Er wordt elk jaar toegewerkt naar een uitvoering in een écht theater! De lessen zang, dans en spel worden gegeven door professionele docenten. Een keertje uitproberen? Iedereen is welkom bij de gratis proefles op zaterdag 29 augustus.

Voor wie?
Iedereen uit Papendrecht én omstreken, van groep 3 t/m 8 en oudere jeugd.
De groepen worden ingedeeld naar leeftijd (groep 3 en 4, groep 5, groep 6, groep 7, groep 8 en - sinds dit jaar - een productiegroep: brugklas en ouder).

De productiegroep is nieuw, speciaal voor de middelbare school leeftijden. De productiegroep is theater op hoger niveau en focust zich op het maken en spelen van voorstellingen. 

De lessen
In alle groepen krijgen de leerlingen dans, zang en spel. Per blok kiezen de docenten een thema waar de nadruk op ligt. Theater De Willem beschikt over een netwerk van theaterdocenten en theaterinstellingen als Hofplein, ToBe en vele anderen. Er is gekozen voor docenten met bewezen capaciteiten om de lessen op te zetten, te organiseren en te geven. Daarbij wordt er ook een beroep gedaan op andere podiumkunstenmakers voor workshops en masterclasses, bijvoorbeeld op het gebied van streetdance, dj-ing of acrobatiek.

Wanneer?
Één keer in de week, op dinsdag, aan het einde van de middag en 's avonds in Sportcentrum Papendrecht aan de Burgemeester Keijzerweg 110.

Eerst een keertje uitproberen?
Iedereen is van harte welkom bij de gratis proefles op zaterdag 29 augustus. Leerlingen in groep 3, 4 en 5 zijn welkom om 10.00 uur, leerlingen uit de groepen 6, 7 en 8 zijn welkom om 11.00 uur. En wie weet vind je het wel zo leuk, dat je meteen blijft voor de productie die 's middags gemaakt wordt. Deze proefles wordt gegeven in Theater De Willem, óp het grote podium! Meld je aan via jtsp@theaterdewillem.nl.

Meer info
Meer informatie over de JeugdTheaterSchool Papendrecht is te vinden op www.theaterdewillem.nl/jeugdtheaterschool

 

Lees meer over:

jeugdtheaterschool proefles
Deel dit bericht met je vrienden!