donderdag 28 oktober 2021

Alles over Papendrecht

Handballers DES '72 weer begonnen

21 juni 2021

PAPENDRECHT - Afgelopen zaterdag was het dan eindelijk weer zover. De gemeente Papendrecht had nieuwe lijnen getrokken op het veld en de jeugd van handbalvereniging DES '72 uit Papendrecht kon weer gaan handballen.

De E2 moest de spits afbijten en had het moeilijk tegen Ventura en verloor met 9-5. De E1 had het iets gemakkelijker tegen Conventus uit Zwijndrecht en was duidelijk sterker. Er werd goed verdedigd en in de aanval werd er kordaat afgerond waardoor met won met 14-7.

De D1 speelde haar thuiswedstrijd tegen Vires et Celiritas. Ook zij hadden een gemakkelijke middag. Door goed samenspel werd gewonnen met 22-7.

De wedstrijd van de D1 werd gefloten door de afscheid nemende Hanna Esajas. Zij floot, zoals gebruikelijk, een puike wedstrijd.

De dames C1 speelden een goede eerste helft, maar kon het in de tweede helft niet meer bijbenen tegen een goed spelend Helius uit Hellevoetsluis. Zij verloren met 15-27.
Volgende week spelen de DES '72 teams hun laatste uitwedstrijden, voordat zij op vakantie gaan. De veldcompetitie zal weer worden vervolgd in september.

Lees meer over:

handbal des'72
Deel dit bericht met je vrienden!