dinsdag 28 september 2021

Alles over Papendrecht

Foto: Politie Papendrecht

Jongeren jagen winkelend publiek op De Meent angst aan met motorscooter

20 juli 2021 (door De redactie)

PAPENDRECHT - Op maandag 20 juli ontving de politie Papendrecht diverse alarmeringen dat er een motorscooter rakelings langs het winkelend publiek reed.

In verband andere meldingen kon de politie niet direct inzetten op de overtredingen die werden gemeld. Kort daarna kreeg de politie meerdere meldingen van winkelend publiek op de Meentpassage en de omgeving rondom de Meent. Even later werden ze aangehouden op de Edelweisslaan.

De Politie geeft op hun Instagrampagina aan: "Mensen melden dat er jongeren reden zonder helm en zo gevaarlijk dat ze bang waren dood gereden te worden. Kort daarna kregen wij de motorscooter weer in het zicht. Na een korte achtervolging hebben we de jongens kunnen aanhouden."

De motorscooter was voorzien van valse kentekenplaat en bleek gestolen te zijn. Daarnaast hebben de agenten diverse bekeuringen geschreven. De bestuurder reed met een 2todrive rijbewijs voor een auto. Deze persoon heeft dus ook nog rijden zonder juist rijbewijs er bij gekregen en een melding naar het CBR. 

"Beide mannen mogen zich binnenkort achter hun oren krabben als de post van het CJIB binnenkomt en het CBR contact opneemt over de rijstijl."
 

Deel dit bericht met je vrienden!