donderdag 28 oktober 2021

Alles over Papendrecht

Jongerenplatform Papendrecht van start

22 juni 2021 (door Hans Huisman)

PAPENDRECHT - Onafhankelijk Papendrecht-raadslid in spé Karel Spitsbaard (op de foto linksonder) heeft het initiatief genomen om een Jongerenplatform te starten. "Het geluid van jongeren in de gemeente Papendrecht kan en moet veel steviger worden aangezet. Vooral de jeugd van 12-18 jaar komt er bekaaid vanaf. Er zijn vrijwel geen voorzieningen waar zij naartoe kunnen", aldus Karel.

Het Jongerenplatform beleefde vandaag formeel zijn start. Onafhankelijk Papendrecht heeft de andere fracties ook uitgenodigd om mee gaan doen. Het is de bedoeling om na de zomervakantie een vervolgbijeenkomst te organiseren.

De startbijeenkomst vond plaats in de raadszaal. Niet alleen vanwege de coronamaatregelen, maar ook om aan te geven dat de gemeente en de plaatselijke politiek hier groot belang aan hechten.

Onafhankelijk Papendrecht steunt het Jongerenplatform en wil zich ervoor inzetten de ideeën uit het Jongerenplatform te vertalen naar de gemeentepolitiek. Er zijn ongeveer tien jongeren die aan het Jongerenplatform mee willen doen. Jongeren die willen meedoen kunnen contact opnemen met Karel Spitsbaard via k.spitsbaard@hotmail.com.

Zie ook:

Deel dit bericht met je vrienden!