zaterdag 23 oktober 2021

Alles over Papendrecht

Kantoorboekhandel De Gruijter gaat na ruim 40 jaar deuren sluiten

29 april 2021 (door Hans Huisman)

PAPENDRECHT - Cock en Dot van der Beek, eigenaren van Kantoorboekhandel De Gruijter aan de Brederodelaan op winkelpark De Meent, gaan binnenkort stoppen met hun winkel. Momenteel is er een uitverkoop, waarbij vrijwel alle producten met 25% korting worden verkocht.

Cock geeft aan:"Na ruim 40 jaar vinden we het mooi geweest en gaan we met pensioen. En voor alle duidelijkheid: het is absoluut niet het gevolg van de corona pandemie of slechte verkoopcijfers. We willen graag mooie reizen gaan maken en genieten van onze vrije tijd."

Het DHL punt is verplaatst om de hoek bij The Lord Shop en tijdschriften/kranten werden al een tijdje niet meer verkocht. Nieuwe bestellingen zijn ook niet meer mogelijk. Een precieze sluitingsdatum is nog niet bekend, het echtpaar neemt ruim de tijd om de huidige voorraad te verkopen en alles netjes af te handelen. Het winkelpand zal binnenkort in de verkoop gaan.

De winkels van De Gruijter in Schoonhoven en Sliedrecht blijven nog gewoon open, want deze zijn eigendom van andere leden van de familie De Gruijter.

Cock en Dot van der Beek willen hierbij ook nog alle klanten bedanken voor hun klandizie en hopen dat het winkelpand straks een mooie nieuwe invulling gaat krijgen.

 

 

Zie ook:

Deel dit bericht met je vrienden!