Monday 20 September 2021

Alles over Papendrecht

Karel Thieme heeft oplossing voor giftig lood in drinkwater

3 december 2020 (door Hans Huisman)

PAPENDRECHT - Kraanwater met giftig lood, als gevolg van loden waterleidingen, het is in oude huizen en gebouwen een groot probleem. Vooral voor babies en kinderen is lood schadelijk. Vrijwel alle huizen in Papendrecht die voor 1960 zijn gebouwd, hebben loden leidingen.

Papendrechter Karel Thieme heeft een onderzoek laten uitvoeren door laboratorium SGS, een wereldleider op het gebied van inspectie, controle, analyse en certificering.

Het rapport laat zien dat met een Aquapeak waterzuiveraar het mogelijk is om giftig lood, thuis, voor meer dan 99% uit kraanwater te verwijderen en zodoende te voorkomen dat het in het menselijk lichaam terecht komt.

Op zijn aanrecht staat een apart kraantje, waaruit hij het (na)gezuiverde leidingwater tapt.

Thieme: “Deze ultieme vorm van waterzuivering verwijdert ook restanten van medicijnen, PFOA/GenX, pesticiden, hormonen en virussen.
Iedereen kan thuis genieten van heerlijk, zuiver water, ‘gewoon’ uit een (aparte) kraan. De kosten beperken zich tot enkele dubbeltjes per dag. Het zou ideaal zijn wanneer bijvoorbeeld drinkwaterbedrijven zoals Oasen dit collectief optioneel gaan aanbieden aan al hun klanten. Dit gaat niet om de g van geld, maar om de G van Gezondheid."
Meer informatie is te vinden op www.echtzuiverwater.nl of op de Facebookpagina echtzuiverwater.

Zie ook:

Lees meer over:

water karel thieme
Deel dit bericht met je vrienden!