woensdag 12 mei 2021

Alles over Papendrecht

Foto: Anita Groeneveld

Koningsdag rustig verlopen ondanks drukte in het centrum

27 april 2021 (door Hans Huisman)

PAPENDRECHT - Net zoals vorig jaar was Koningsdag anders dan anders door de coronamaatregelen.
Toch had het Oranjecomité Papendrecht dit jaar een mooi programma samengesteld, ook omdat er dit jaar nét even meer mogelijk was dan vorig jaar.

Om grote groepen mensen bij elkaar te voorkomen werden er geen activiteiten op een bepaalde locatie gehouden, maar op steeds wisselende locaties, zonder dat dit van te voren werd doorgegeven.

Er waren diverse optredens die heel Papendrecht door trokken. Een look-a-like van André van Duin en Corrie van Gorp speelden meneer en mevrouw de Bok na. Er waren fietsende solo-artiesten, Fien en Teun in een kar met paarden en een heuse koning en koningin in een rijkoets. 

Ook was er een wandel- en fietspuzzelroute uitgezet en werd de tweede editie van de Papendrechtse Oranjequiz gepresenteerd. Elders in Papendrecht werden en spulletjes verkocht op een kleedje voor een woonhuis.

In het centrum was het nog behoorlijk druk, mede door het schitterende weer. Er stond een lange rij voor de ijsjeszaak en vele Papendrechters gingen gezellig met elkaar in gesprek. De terrassen waren nog dicht, maar er kon wel op diverse punten eten worden afgehaald.

Zie ook:

Lees meer over:

Koningsdag
Deel dit bericht met je vrienden!