Sunday 26 September 2021

Alles over Papendrecht

Archieffoto 2019

L&B Verenigingsrun gaat voorlopig door

26 juli 2021

PAPENDRECHT - L&B heeft (voorlopig) groen licht om de derde editie van de L&B Verenigingsrun organiseren. Deze is gepland op donderdag 30 september 2021. De L&B Verenigingsrun is voorheen bekend als de Rabo Clubkasrun.

Na een bewogen en lastige tijd rondom Covid-19, kunnen alle verenigingen eindelijk weer rondjes rennen rondom sportpark Oostpolder, uiteraard om de verenigingskas te spekken. Een heerlijk vooruitzicht.

Gemeente Papendrecht éénmalig Co-sponsor
Normaal leverde een rondje € 1,50 op en dat wordt nu € 2,00 per rondje. Toen kwam echter Covid-19 en viel het evenement in het water.

L&B geeft aan: "Ondanks de afgelasting betaalden wij toch een bijdrage aan de verenigingen door het bedrag van het jaar ervoor opnieuw uit te keren. Hopelijk heeft het u een klein beetje geholpen om de vereniging overeind te houden.

Nu gaan we weer écht aan de bak. En we hebben geweldig nieuws: Gemeente Papendrecht is éénmalig onze co-sponsor en verdubbelt het bedrag per gelopen ronde. Hiermee komt het bedrag per gelopen ronde op het unieke niveau van € 4,00. De jeugd kan dit jaar dus tot € 8,00 per kaart ophalen en de volwassenen tot € 16,00 per kaart. Penningmeesters, rekenen jullie mee?"

Over L&B
L&B heeft ruim 22 jaar lang met veel plezier gewerkt vanuit het vertrouwde kantoor aan De Wederik. Het bedrijf heeft ruim 75 medewerkers en sinds kort is men actief in centrum van Papendrecht, in het voormalige kantoor van VORM aan de Veerweg.

Ambassadeur Roy Hoornweg
De ambassadeur van de L&B Verenigingsrun is de Papendrechtse topatleet Roy Hoornweg. Het enthousiasme van Roy zal wederom ingezet worden om zoveel mogelijk verenigingen en leden te enthousiasmeren om mee te doen. Roy Hoornweg zegt: “Ik vind het gaaf om me in te zetten voor de verenigingsrun en dat deze traditie op zo’n manier wordt doorgezet. Voor mij is hardlopen mijn passie, een bron van plezier en geluk in mijn leven. Hoe meer ik dat kan delen met mensen, hoe mooier ik dat vind. Als ik daaraan mijn bijdrage kan leveren, doe ik dat graag!”.

Zie ook:

Lees meer over:

veerweg verenigingsrun l&b
Deel dit bericht met je vrienden!