vrijdag 18 juni 2021

Alles over Papendrecht

Ladies’ Circle Alblasserwaard houdt verkoopactie wijn, gin en chocola voor het goede doel

19 oktober 2020

ALBLASSERWAARD - Net als voorgaand jaar verkoopt Ladies’ Circle Alblasserwaard mooie kwaliteitsproducten van lokale ondernemers. De opbrengsten gaan naar Stichting Metakids. Dit jaar werken de ladies samen met Wijnhuis De Paap (Papendrecht), ’t Kaasmes (Alblasserdam) en Distilleerderij Rutte (Dordrecht).

In samenwerking met de lokale ondernemers verkoopt Ladies’ Circle Alblasserwaard rode en witte wijn van de wijngaard Rocca, Celery Gin van Rutte en prachtige chocoladeletters van het merk Tosca. De letter is te bestellen in de smaken: melk, wit of puur. 
Kortom, producten die leuk zijn om te geven en te krijgen rond de feestdagen. Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij de ladies afnemen. 

Waar gaat de opbrengst naartoe?
De opbrengst gaat naar Stichting Metakids. Deze stichting zet zich in voor onderzoek naar metabole ziekten, één van de grootste doodsoorzaken onder kinderen in Nederland. Veel kinderen halen hun eerste verjaardag niet eens.

Vorig jaar was er een soortgelijke verkoopactie en mochten de ladies een opbrengst van 2.900 euro noteren voor Stichting Neurofibromatose. Dit bedrag hopen zij dit jaar weer te mogen halen. 

Webwinkel
Bestellingen kunnen eenvoudig via de webwinkel van Ladies' Circle Alblasserwaard worden geplaatst (https://lc35.ladiescircle.nl/actie/).

Lees meer over:

ladies circle alblasserwaard
Deel dit bericht met je vrienden!