donderdag 27 januari 2022

Alles over Papendrecht

Koor Les Chantres gaat weer repeteren in de Bethlehemkerk

1 september 2021

PAPENDRECHT - Anderhalf jaar lang kon interkerkelijk koor Les Chantres uit Papendrecht niet bij elkaar komen, maar vanaf woensdag 1 september wordt er weer voor het eerst gerepeteerd in de Bethlehemkerk. Onder leiding van dirigent Hans van Blijderveen worden er nieuwe nummers ingestudeerd en iedereen die houdt van zingen is welkom om mee te komen doen.

Vanwege alle coronamaatregelen kon het gemengde koor de afgelopen maanden niet bij elkaar komen, maar nu de mogelijkheid weer daar is, worden de stemmenbanden opgerekt en wordt er voorzichtig uitgekeken naar een aantal mooie optredens rond kerst en in het nieuwe jaar. Dit alles natuurlijk volgens de geldende veiligheidsnormen. 

De repetitie begint om 20.00 uur in de Bethlehemkerk aan Van der Palmstraat 1 in Papendrecht. Iedereen vanaf zestien jaar is welkom om de repetitie bij te wonen en te ervaren of het zingen in dit - zelfs op anderhalve meter afstand - gezellige gospelkoor iets voor hem of haar is. Komt deze woensdag niet uit? Schuif dan een van de andere woensdagen aan.

Over Les Chantres
Les Chantres is een interkerkelijk gospelkoor uit Papendrecht en zingt al 30 jaar vol passie liederen tot eer van God. Onder leiding van verschillende dirigenten is het koor uitgegroeid tot een bekwame en gezellige vereniging. Hans van Blijderveen is al jarenlang verbonden aan Les Chantres als dirigent, weet het koor steeds opnieuw enthousiast te maken en op een nog hoger niveau te brengen.

Voor meer informatie: www.leschantres.com

Zie ook:

Lees meer over:

koor bethlehemkerk les chantres
Deel dit bericht met je vrienden!