donderdag 9 december 2021

Alles over Papendrecht

Lever een bijdrage aan het afscheid van Burgemeester Moerkerke

12 mei 2021 (door de redactie)

PAPENDRECHT - Begin juni neemt burgemeester Aart-Jan Moerkerke afscheid als burgemeester van Papendrecht. De raadsvergadering van 3 juni is zijn laatste als voorzitter van de gemeenteraad van Papendrecht.

Bij de bekendmaking van zijn voordracht als burgemeester van de gemeente Moerdijk gaven veel Papendrechters aan Aart-Jan Moerkerke met pijn in het hart te zien vertrekken.

Daarom stelt de gemeente elke inwoner (jong, jong-volwassen en volwassen), ondernemer, vereniging en instelling in de gelegenheid een boodschap voor Aart-Jan in te sturen. Dat mag in elke vorm: op papier, in woord, beeld of tekening, digitaal, muzikaal, artistiek, creatief, 3D of wat u maar kunt bedenken en maken. Uiteraard staat het je vrij individueel of als groep (straat, club, vrienden, familie) iets aan te leveren.

Laat Aart-Jan weten wat hij in jouw ogen voor jou en/of Papendrecht heeft betekend en wat je hem toewenst. Je kunt je bijdrage en/of die van je kinderen/leerlingen/leden tot en met vrijdag 21 mei op verschillende manieren bij de gemeente indienen:

  • Opsturen naar: Gemeente Papendrecht, t.a.v. Communicatie, Postbus 11, 3350 AA Papendrecht
  • In de brievenbus van het gemeentehuis doen
  • Tijdens de openingstijden afgeven bij de receptie van het gemeentehuis. De openingstijden vind je op https://bit.ly/2RHZNpJ.
  • Mailen naar: communicatie@papendrecht.nl.
  • Wees op tijd (uiterlijk vrijdag 21 mei) zodat wij er een mooi geheel van kunnen maken.

Zie ook:

Lees meer over:

burgemeester moerkerke
Deel dit bericht met je vrienden!