zaterdag 22 januari 2022

Alles over Papendrecht

Lukassen & Boer gaat verhuizen naar voormalig VORM pand

17 oktober 2020 (door de redactie)

PAPENDRECHT - Lukassen & Boer, dat momenteel is gevestigd aan de Wederik, zal per maart 2021 verhuizen naar het voormalige kantoor van VORM aan de Veerweg 165.

Eind van dit jaar krijgt Lukassen & Boer de sleutel overgedragen van VORM Bouw, de huidige eigenaar van het pand, waarna er een paar maanden hard zal worden geklust. Het gaat hier om het nieuwbouw gedeelte. De oudbouw wordt gesloopt en vervangen voor 40 appartementen.

Verder zal de bedrijfsnaam wijzigen van Lukassen & Boer naar L&B Groep. Dit kantoor is ruim 60 jaar geleden opgericht als Assurantiekantoor Kralingen en bijna 30 jaar geleden omgedoopt tot Lukassen & Boer. Het is de afgelopen jaren uitgegroeid van een enkel bedrijf, naar een groep van gelieerde bedrijven. Naast Lukassen & Boer vallen ook Baars Verzekeringen, NLG Arbo, L&B Flex Arbodienst, Drechtsteden Zekerheid en OZP Financieel Adviseurs onder deze groep.

Ed Lukassen: “Ruim 20 jaar geleden maakten Kees en ik een vergelijkbare stap en we hebben de tand des tijds daarmee uitstekend kunnen doorstaan. Om dit opnieuw te zien gebeuren geeft alleen maar meer vertrouwen voor de toekomst”.
Kees Boer: “Wij zijn nooit verder gekomen door onze beperkingen op een rijtje te zetten. We zijn verder gekomen door met veel ambitie, plezier en lef onze tanden ergens in te zetten. In dat opzicht is deze stap niet meer dan logisch”.

De voorlopige doelstelling is om uiterlijk eind november “live” te kunnen gaan met de nieuwe huisstijl en website.

Zie ook:

Deel dit bericht met je vrienden!