vrijdag 21 januari 2022

Alles over Papendrecht

Molenstichting SIMAV zoekt vrijwilligers

24 december 2021

ALBLASSERDAM - SIMAV beheert 36 rijksmonumenten in de Alblasserwaard en de Vijfheerenlanden, waarvan 33 historische water- en korenmolens. Deze molenstichting wordt gedragen door onze molenaars en vrijwilligers, ondersteund door externe deskundigen en een enkele beroepskracht. Het kantoor zit in de schitterende korenmolen De Liefde in Streefkerk.

Op dit moment hebben zij behoefte aan vrijwilligers die hen willen ondersteunen in het websitebeheer, bij lichte administratieve werkzaamheden en een vrijwilliger, die de penningmeester wil bijstaan. Wat betreft de tijdsbesteding denken ze voor het websitebeheer aan gemiddeld ongeveer 2 uur p.w., voor de administratieve taak aan 4-6 wekelijkse uren. Zij schatten dit ook in als tijdsbesteding voor ondersteuning van de penningmeester. De uren zijn uiteraard in overleg in te vullen.

Voor de meeste taken kan vaak ook gewoon vanuit huis worden gewerkt. Een combinatie van taken kan natuurlijk ook. Heeft u interesse, of kent u iemand in uw omgeving, die het leuk vindt om haar/zijn bijdrage te leveren aan het in stand houden van de prachtige historische windmolens in de Alblasserwaard en de Vijfheerenlanden, laat het weten.

Bereikbaar via: herman.van.santen@simav.nl. Bellen mag ook: 0655108633. Verdere informatie is te vinden op de website: simav.nl.

Deel dit bericht met je vrienden!