vrijdag 21 januari 2022

Alles over Papendrecht

'Nationale Vrijwilligersdag': Op dinsdag 7 december vrijwilligers in het zonnetje

16 november 2021

PAPENDRECHT - Ongeveer 50% van alle Nederlanders doet vrijwilligerswerk. Ook in Papendrecht zijn veel betrokken inwoners die zich vrijwillig en onbetaald inzetten. Zij doen dit bij een organisatie maar soms ook voor elkaar. Bijvoorbeeld voor een buurvrouw die tijdelijk hulp nodig heeft wegens ziekte. Omkijken naar elkaar was in 2021 extra belangrijk door het coronavirus.

Waardering
Gemeente- en Vrijwilligerspunt Papendrecht willen vrijwilligers bedanken voor hun inzet in 2021. Doe jij vrijwilligerswerk in Papendrecht? Dan verdien je een Vrijwilligers-verwenpakketje met diverse lekkernijen.
Door de huidige situatie kan het jaarlijkse Vrijwilligersontbijt helaas niet doorgaan. Corona gooit opnieuw roet in het eten.

Vrijwilligers-verwenpakketje
Een verwenpakketje als waardering voor je inzet en met een DIKKE DANKJEWEL van iedereen in de gemeente Papendrecht en burgemeester en wethouders in het bijzonder.

Klik hier om je aan te melden

Aanmelden kan tot 30 november. We willen zoveel mogelijk vrijwilligers blij maken maar er is een maximum aantal, dus wacht niet te lang. Zoals ook voorgaande jaren het geval was geldt; wie het eerst komt, het eerst maalt. Meld je snel aan, want op = op.


E. vrijwilligerspunt@sterkpapendrecht.nl
T. 078-6154741

 


 

Lees meer over:

vrijwilligersdag
Deel dit bericht met je vrienden!